Kerstmarkt

Op de volgende data zal er een grootse kerstmarkt plaatsvinden in het centrum van Winterswijk.

zaterdag 15 december van 09:00 uur – 18:00 uur
zondag 16 december van 12:00 uur – 17:00 uur

zaterdag 22 december van 09:00 uur – 18:00 uur
zondag 23 december van 12:00 uur – 17:00 uur

Het hele centrum zal omgetoverd worden tot een waar decor WinterswijkWonderland
Momenteel krijgen we al vele aanvragen binnen van ondernemers en particulieren om deel te nemen aan dit grootse geheel. Vele ideeën zijn er inmiddels al uitgewisseld en worden er delen van het centrum ingevuld door bestaande winkeliers ondernemers en marktkooplieden. Op de overige plekken komen er kraampjes waar verenigingen, bedrijven e.d. hun diensten of producten aanbieden alles natuurlijk in gepaste kerststijl

Ook dit jaar pakken wij weer flink uit, de opzet wordt iets gewijzigd en zullen er verschillende thema markten verschijnen.
Wij hopen het succes van vorig jaar wederom te evenaren. De warenmarkt is er ook dit jaar op zondag de 17e. Meer nieuwtalent zal muziek ten gehore brengen en is de kerst-run ook weer van de partij.
De Notaristuin is omgebouwd tot een sfeer van Central Park waar er volop geschaatst kan worden. De kerken zijn te bezichtigen en zangkoren zullen de kerstsfeer verhogen.

In de winkelstraten wisselen muziek en straattoneel elkaar af en op het Marktplein Staat een draaimolen en verschillende kinderattracties, daaromheen een markt die het geheel compleet maakt ” Winterswijk Wonderland”
Wilt u ook deelnemen aan dit evenement, Wij hebben daarvoor houten kraampjes en houten huisjes, maar ook de standaard kramen voor de verhuur.

De standaard kraampjes kunt u al huren vanaf  €45.- voor 2 dagen.

Wilt u deelnemen aan de kerstmarkt of wilt meer informatie neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Momenteel zijn er nog plaatsen beschikbaar!